Для досвідчених кухарів, хто щодня цікавиться кулінарією, та не терпить неохайність у приготуванн
|
Hier, 03:18 PM
|
|||
|
|||
Для досвідчених кухарів, хто щодня цікавиться кулінарією, та не терпить неохайність у приготуванн
Хочу розказати кулінарною драмою, що трапилася з мною того самого тижня, і це було.... Моя крихітка попросила, аби як мама спекла один особливе з нагоди день народження. Я, як завжди, безумовно, почала переглядати ідею у інтернеті і – уявіть!. Втратила цілісних півтора години, стрибаючи з ресурсу у бік черговий кулінарний портал! Деякі ідеї були занадто з багатоетапні, інші - зі справжніми дивними продуктами, треті - серед тоннами реклами. І потім як же я пригадала про існування цей каталог і за 5 хвилин, і це факт! знайшла свою панацею - той самий вибір! Ця знахідка став настільки детальним, що в результаті навіть юна ще дуже молода помічниця змогла молодій взяти участь. І що ви думаєте? наш тандем приготували чарівний кулінарну феєрію, який перетворився на головним успіхом вечора. І ось вам результат всі мої вже заздрісні сусідки питають: "Яким чином ти знайшла такий просто бомбезний рішення?"
Сайт |
|||
|