Dernier shout - Invisible
Vous n'êtes pas autorisé à voir les shouts.

Poster une réponse 

Note de cette discussion :
  • Moyenne : 0 (0 vote(s))
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Для всіх, хто зазвичай цікавиться експериментами на кухні, але не терпить хаос серед кухонній зоні!
09-25-2025, 12:49 PM
Для всіх, хто зазвичай цікавиться експериментами на кухні, але не терпить хаос серед кухонній зоні!
Вибачте, але я мушу розказати пригодою, що сталася з мною минулого тижня. Дочка замовила, аби я зробила щось особливе до її свята. Я, як завжди, навіть не задумуючись, взялася вишукувати рецепт в мережі і.... Провела аж 1.5 години, і це ще щастя!, стрибаючи від сайту до ще однієї сторінки з рекламою! Деякі рецепти виявилися нереально для професіоналів, інші - із екзотичними інгредієнтами, ще кілька - із тоннами банерів. Але як грім серед ясного неба ваша героїня вспомнила про існування цей каталог й за п’ять хвилин знайшла свою панацею - прекрасний рецепт! Рецепт був так покроковим, що навіть юна 12-літня донька здолала своїй мамі допомогти. В результаті наша команда спекли дивовижний солодкий шедевр, який перетворився на головним прикрасою дня народження. Вже сьогодні усі мої тепер зацікавлені подруги обсіли мене з розпитуваннями: "В якому місці ти вишукала такий неймовірно класний спосіб?"
Каталог рецептів
Trouver tous les messages de cet utilisateur
Citer ce message dans une réponse
Poster une réponse 

Messages dans cette discussion
Для всіх, хто зазвичай цікавиться експериментами на кухні, але не терпить хаос серед кухонній зоні! - LindaNom - 09-25-2025 12:49 PM

Aller à :

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it