Dernier shout - Invisible
Vous n'êtes pas autorisé à voir les shouts.

Poster une réponse 

Note de cette discussion :
  • Moyenne : 0 (0 vote(s))
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Для всіх, які цікавиться кулінарією, та не може зрозуміти хаос на кухонному просторі!
09-23-2025, 07:41 AM
Для всіх, які цікавиться кулінарією, та не може зрозуміти хаос на кухонному просторі!
Мені хочеться відкрити вам смішною ситуацією, що виникла зі мною того самого тижня, і це було.... Моя крихітка захотіла, аби ваша покірна слуга приготувала щось неймовірне з нагоди великої події. Я, навіть не задумуючись, розпочала переглядати врятувальну знахідку на просторах інтернеті і... о боже!. Витратила цілісних одну з половиною години марних пошуків, блукаючи від сайту до другий сайт! Перші ідеї здавалися занадто заплутані, інші - з дивними компонентами, решта - серед тоннами спонсорських посилань. А як грім серед ясного неба раптово я пригадала про цей портал та всього лише за 5 хвилин знайшла - ідеальний вибір! Інструкція став настільки простим, що в результаті навіть моя дванадцятирічна доця змогла молодій допомогти. В результаті наша команда приготували неймовірний торт, і він став ідеальним хітом вечора. Вже сьогодні всі мої друзі цікавляться: "Яким чином я відкрила такий ідеальний спосіб?"
Каталог кулінарних рецептів
Trouver tous les messages de cet utilisateur
Citer ce message dans une réponse
Poster une réponse 

Messages dans cette discussion
Для всіх, які цікавиться кулінарією, та не може зрозуміти хаос на кухонному просторі! - JoanNow - 09-23-2025 07:41 AM

Aller à :

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it